Förbeställ häckväxter eller träd för leverans från Vecka 13 och få 500 kr i rabatt. Ange rabattkod VÅR500 i Kassan. Gäller vid 1 köp per hushåll.

Specialisten på färdig häck | Häckspecialisten
Sverige Denmark Finland
Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service Växtgaranti i 3 år

Droppbevattning

Droppbevattningssystem för häckväxter är ett utmärkt komplement för bevattning av din nyplanterade häck. Du kopplar enkelt in droppslangen i vattenutkastaren, lägger ut den i häcken och sedan kan du koppla av eller hitta på något annat att göra medan droppslangen gör jobbet åt dig.

  • Gör bevattningen smidigare
  • Tid- och vattenbesparande
  • Enkel att installera

Droppbevattning Gardena 25 meter

Droppbevattning Gardena 25 meter

GARDENAs startpaket med Micro-Drip-system för plantrader M används för...

899 kr /st

 Info  Köp 
Droppbevattning Gardena 50 meter

Droppbevattning Gardena 50 meter

GARDENAs startpaket med Micro-Drip-system för plantrader L används för...

995 kr /st

 Info  Köp 
Droppbevattning Gardena Automatisk 25 meter

Droppbevattning Gardena Automatisk 25 meter

GARDENAs startpaket med automatiskt Micro-Drip-system för plantrader M, används...

1295 kr /st

 Info  Köp 
Att vattna sin häck är lätt som en plätt med droppbevattningssystem!

 

Att bevattna sin nyplanterade häck är otroligt viktigt och med droppbevattningssystem så ser du till att häcken automatiskt får kontinuerligt med vattentillförsel vilket är otroligt viktigt, framför allt under första etableringsåret då häckväxterna behöver extra mycket kärlek.

 

Droppbevattningssystemet är som det låter, att det droppar ut vatten. Den medföljande droppslangen har små hål med jämna mellanrum, där vattnet tränger ut.

 

Glöm inte att även vattna för hand vid behov - framför allt när det är varmt, soligt och torrt ute. Kör då med en hård stråle och rör på handen hela tiden, då trängs vattnet ner tillräckligt på djupet så att alla sugrötter får möjlighet att suga upp vattnet. Du hittar även vattenslangar och slangset hos oss under kategori Trädgårdsslangar.

 

Produkter i Droppbevattning-sortimentet levereras separat, med en leveranstid på 2-5 arbetsdagar. Du får en SMS-avisering när produkten kan hämtas ut i närmaste postombud. Var vänlig kontakta oss vid frågor kring leverans av bevattningssystem.

startpaket-for-plantrader-m-16b1a90f