Förbeställ häckväxter eller träd för leverans från Vecka 13 och få 500 kr i rabatt. Ange rabattkod VÅR500 i Kassan. Gäller vid 1 köp per hushåll.

Specialisten på färdig häck | Häckspecialisten
Sverige Denmark Finland
Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service Växtgaranti i 3 år

Här levererar vi

Vi har fått en otrolig respons över hela landet och har öppnat upp många nya leveransområden. Är du osäker på om vi levererar till dig, kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Gå gärna in på Kampanjvaror för att ta del utav kanonpriser på våra populäraste häckväxter, dessutom med fraktfri hemleverans till alla våra leveransområden.

 

Fraktfri Hemleverans från Ystad i Syd till Uppsala i Norr:

 

Storstockholm (ej yttre skärgården, kontakta oss vid leverans till ö), Mälardalen, Skåne, Halland, Storgöteborg med omnejd (ej yttre skärgården, kontakta oss vid leverans till ö), Bohuslän, Småland, Västergötland, Närke, Blekinge, Östergötland, Södermanland, Uppland, Värmland (Karlstad med omnejd vid Vänern), Västmanland och Öland.

 

Bor du inte i ovannämnda områden? Var vänlig kontakta oss, så undersöker vi om vi kan leverera till dig!

 

Vänligen notera att vissa produkter i vårt sortiment är begränsade geografiskt, denna informaton står i så fall inne på produkten eller på kategorisidan. Är du osäker på om vi kan leverera en specifik produkt till dig, vänligen kontakta oss!

 

Leveransområde Karta