Specialisten på färdig häck | Häckspecialisten
Sverige Denmark Finland

Här köper du Häckväxter och allt som du behöver till din trädgård av högsta kvalitet med snabb och fraktfri leverans varje vecka!

Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service 100% Växtgaranti i 3 år

Här levererar vi

Vi har fått en otrolig respons över hela landet och har öppnat upp många nya leveransområden. Är du osäker på om vi levererar till dig, kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Gå gärna in på Kampanjvaror för att ta del utav kanonpriser på bland annat våra populäraste häck- och trädgårdsväxter, dessutom med fraktfri hemleverans till alla våra leveransområden.

 

Hösten är den bästa tiden att plantera häck på, vi levererar tills tjälen kommer!

 

Nu är vi i höstsäsong med mildare och fuktigare väder vilket är en optimal tidpunkt på året att plantera sina häck- och trädgårdsväxter, även om det nu börjar bli lite frostnätter så är det inget som skadar växterna vid nyplantering så passa på att plantera innan tjälen kommer.

 

Buuu! Nu har vi en rysligt bra Halloween-kampanj där du får 750 kr i rabatt* vid köp av häckväxter fram till den 11 november! Lös in rabattkoden HALLOWEEN i Kassan så dras 750 kr av på totalbeloppet.

 

* Gäller vid 1 köp per hushåll, ej minipack häck.

 

Just nu levererar vi fraktfritt till följande områden:

 

                                                               

 

Storstockholm (ej yttre skärgården, kontakta oss vid leverans till ö), Mälardalen, Skåne, Halland, Storgöteborg med omnejd (kontakta oss vid leverans till ö), Bohuslän, Gästrikland, Västergötland, Närke, Blekinge, Östergötland, Södermanland, Uppland, Värmland, Västmanland, Dalarna, Öland och Gotland.

 

Bor du inte i ovannämnda områden? Var vänlig kontakta oss, så undersöker vi om vi kan leverera till dig!