500 kr i rabatt på köp av häckväxter - Rabattkod: OKTOBERFEST

Specialisten på färdig häck | Häckspecialisten
Sverige Denmark Finland
Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service 100% Växtgaranti i 3 år

Här levererar vi

Vi har fått en otrolig respons över hela landet och har öppnat upp många nya leveransområden. Är du osäker på om vi levererar till dig, kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Gå gärna in på Kampanjvaror för att ta del utav kanonpriser på våra populäraste häckväxter, dessutom med fraktfri hemleverans till alla våra leveransområden.

 

Information om hur vi hanterar virusutbrottet Covid-19: Våra leveranser påverkas inte just nu av de restriktioner som olika länder har antagit, men vi följer utvecklingen noggrant. Har du någon fråga kring vår hantering av virusutbrottet så är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

 

Fraktfri Hemleverans av Häckväxter från Ystad i Syd till Gävle i Norr:

 

                                                               

 

Storstockholm (ej yttre skärgården, kontakta oss vid leverans till ö), Mälardalen, Skåne, Halland, Storgöteborg med omnejd (kontakta oss vid leverans till ö), Bohuslän, Småland, Gästrikland, Västergötland, Närke, Blekinge, Östergötland, Södermanland, Uppland, Värmland, Västmanland, Dalarna, Öland och Gotland.

 

Bor du inte i ovannämnda områden? Var vänlig kontakta oss, så undersöker vi om vi kan leverera till dig!

 

Vänligen notera att vissa produkter i vårt sortiment är begränsade geografiskt, denna informaton står i så fall inne på produkten eller på kategorisida. Är du osäker på om vi kan leverera en specifik produkt till dig, vänligen kontakta oss!

 

 

Svensk Zonkarta