Specialisten på färdig häck | Häckspecialisten
Sverige Denmark Finland

Här köper du Häckväxter och allt som du behöver till din trädgård av högsta kvalitet med snabb och fraktfri leverans varje vecka!

 

Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service 100% Växtgaranti i 3 år

Här levererar vi

Vi har fått en otrolig respons över hela landet och har öppnat upp många nya leveransområden. Är du osäker på om vi levererar till dig, kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Gå gärna in på Kampanjvaror för att ta del utav kanonpriser på våra populäraste häckväxter, dessutom med fraktfri hemleverans till alla våra leveransområden.

 

Vi levererar igen våren 2020 men förboka dina häckväxter nu och spara pengar!

 

Nu har vi en Vinterkampanj där du får hela 750 kr i rabatt* när du beställer häckväxter fram till och med den 1 mars! Ange rabattkod VINTERLAND i Kassan så dras 750 kr av på totalbeloppet.

 

Vi börjar leverera igen preliminärt från vecka 13 (så fort tjälen släpper), lämna gärna en kommentar i Kassan om ni har något speciellt anspråk på önskad leveranstid. Betalning sker efter mottagen leverans!

 

* Gäller vid 1 köp av häckväxter (ej minipack) per hushåll fram till och med den 1 mars.

 

 

Fraktfri Hemleverans av Häckväxter från Ystad i Syd till Gävle i Norr:

 

                                                               

 

Storstockholm (ej yttre skärgården, kontakta oss vid leverans till ö), Mälardalen, Skåne, Halland, Storgöteborg med omnejd (kontakta oss vid leverans till ö), Bohuslän, Gästrikland, Västergötland, Närke, Blekinge, Östergötland, Södermanland, Uppland, Värmland, Västmanland, Dalarna, Öland och Gotland.

 

Bor du inte i ovannämnda områden? Var vänlig kontakta oss, så undersöker vi om vi kan leverera till dig!

 

Vänligen notera att vissa produkter i vårt sortiment är begränsade geografiskt, denna informaton står i så fall inne på produkten eller på kategorisida. Är du osäker på om vi kan leverera en specifik produkt till dig, vänligen kontakta oss!

 

 

Svensk Zonkarta