Specialisten på färdig häck | Häckspecialisten
Sverige Denmark Finland

                                               Här köper du Häckväxter och allt som du behöver till din trädgård av högsta kvalitet med snabb och fraktfri leverans varje vecka!

Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service 100% Växtgaranti i 3 år

Här levererar vi

Vi har fått en otrolig respons över hela landet och har öppnat upp många nya leveransområden. Är du osäker på om vi levererar till dig, kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Gå gärna in på Kampanjvaror för att ta del utav kanonpriser på bland annat våra populäraste häck- och trädgårdsväxter, dessutom med fraktfri hemleverans till alla våra leveransområden.

 

Nu har vi sommarstängt för leveranser av växter, men du kan redan nu ta del av en sommarkampanj där du får 500 kr i rabatt* om du beställer häckväxter under sommaren för leverans från och med vecka 34.

 

Ange rabattkod SOMMAR2019 i kassan så dras 500 kr av på totalbeloppet. Du kan själv välja leveransvecka från vecka 34, lämna en kommentar i Kassan så ordnar vi leverans enligt önskemål. Vi kör leveranser varje helgfri fredag i varje vecka så länge lagret och vädret tillåter.

 

* Gäller ej vid köp av minipack häck och erbjudandet gäller fram t.o.m. den 18 augusti. Max 1 köp per hushåll.

 

Just nu levererar vi fraktfritt till följande områden:

 

                                                               

 

Storstockholm (ej yttre skärgården, kontakta oss vid leverans till ö), Mälardalen, Skåne, Halland, Storgöteborg med omnejd (kontakta oss vid leverans till ö), Bohuslän, Gästrikland, Västergötland, Närke, Blekinge, Östergötland, Södermanland, Uppland, Värmland, Västmanland, Dalarna, Öland och Gotland.

 

Bor du inte i ovannämnda områden? Var vänlig kontakta oss, så undersöker vi om vi kan leverera till dig!