Förbeställ häckväxter (ej mini-pack) & få 500 kr i rabatt! Leverans från vecka 35. Ange rabattkod SOMMAR24 i kassan. 1 köp per hushåll.

Specialisten på färdig häck | Häckspecialisten
Sverige Denmark Finland
Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service Växtgaranti i 3 år

Paradisbuske häck

Paradisbuske (Kolkwitzia amabilis) är mycket vacker och väldoftande. Den passar utmärkt att plantera som häck såväl som ett större buskage. Den har vackert överhängande grenar med gröna, glänsande blad som på hösten får lysande färgskiftningar. Söt, klassisk och oemotståndlig - Paradisbusken har allt!

 

  • Vackra, överhängande grenar
  • Rosa, söta blommor
  • Oemotståndlig klassiker

Paradisbuske 40-60 cm

Paradisbuske 40-60 cm

Beteckning : Kolkwitzia amabilis . Storlek : 40-60 cm (höjd vid leverans) ....

179 kr /st
(895 kr/meter)

 Info  Köp 
Paradisbuske 60-100 cm

Paradisbuske 60-100 cm

Beteckning : Kolkwitzia amabilis . Storlek : 60-100 cm (höjd vid leverans) ....

199 kr /st
(995 kr/meter)

 Info  Köp 
Paradisbuske 80-100 cm

Paradisbuske 80-100 cm

Beteckning : Kolkwitzia amabilis . Storlek : 80-100 cm (höjd vid leverans) ....

369 kr /st
(1107 kr/meter)

 Info  Köp 
Om Paradisbuske

 

Paradisbuske (Kolkwitzia amabilis) brukar man vanligtvis sätta som ett större buskage men är även helt underbar som blommande häck.

 

Med sitt vackra blomverk och fina ovalspetsiga blad så skapar Paradisbusken en vacker och väldoftande inramning av din trädgård.

 

Paradisbusken kan man med fördel placera i ett sydvästligt läge där solen ligger på som längst, då det främjar blomningen som sker i maj och juni. Blommorna har en rosa mörkare ton på utsidan och ljusare rosa på insidan med ett gult svalg.

 

Paradisbuske når en sluthöjd på cirka 200-300 cm och är en tålig variant, då den är härdig i zon 1-5 och är således lättodlad och lättskött. Har ett överhängande växtsätt och skapar på så vis en bra fyllighet i häcken.

 

Vi har många olika storlekar i kruka så välj den storlek som passar dig bäst och plantera en vacker blommande häck med Paradisbuske!

Paradisbuske