Gräsmatta på rulle

Köp Gräsmatta på rulle hos oss och få ett snabbt, grönt och färdigt resultat i din trädgård. Vi levererar gräsmatta av högsta kvalitet med snabb och fraktfri hemleverans i nästa vecka. Vi erbjuder generös mängdrabatt om du behöver mycket gräsmatta, se mer information på produkterna här nedan!

  • Grönt och färdigt resultat direkt
  • Marknadens högsta kvalitet
  • Snabb och fraktfri hemleverans


Gräsmatta på rulle Classic

Gräsmatta på rulle Classic

Gräsmatta på rulle Classic är en färdig gräsmatta av normal...

59 kr /m2

 Info  Köp 
Gräsmatta på rulle Extra Green

Gräsmatta på rulle Extra Green

Gräsmatta på rulle Extra Green är en skuggtålig och grövre...

79 kr /m2

 Info  Köp Gräsmatta på rulle är ett enkelt sätt att snabbt få en vacker och grönskande gräsmatta på. Färdig gräsmatta på rulle kallas även rullgräs eller rullgräsmatta eftersom den levereras på rullar.

 

Det som är viktigt när man lägger ny gräsmatta på rulle, är att man förbereder och preparerar marken väl. Se till att marken är plan och att större stenar är borttagna. Fyll på med dressjord över marken, i ett lager om 5-8 cm och plana ut.

 

Det är viktigt att du ser till att jorden är fuktig innan du börjar att rulla ut gräset och när du har gräsmatta på rulle så är det även viktigt att du ser till att rulla ut gräsrullarna omlott bredvid varandra, ungefär halva rullens längd för att låsa gräsrullarna vid etablering.

 

När du har lagt klart din gräsmatta, se till att den får rikligt med vatten men var försiktig så att du inte vattnar för mycket.

 

Just nu är Gräsmatta på rulle tillgänglig för kunder i Storstockholm, Mälardalen, Göteborg med omnejd, Halland och Skåne. Vi utför även arbete av utrullning av gräsmatta, kontakta oss för offert!

 

OBS! Produkter i Gräsmatta-sortimentet levereras separat, med leveranstid på 2-5 arbetsdagar med reservation för längre leveranstid under högsäsong. Du får ett leveransbesked av oss innan leverans.