Specialisten på färdig häck | Häckspecialisten
Sverige Denmark Finland

Här köper du proffsprodukter med fraktfri hemleverans till din trädgård!

Summa0.00 kr
Fraktfritt0.00 kr
Totalt0.00 kr
 Fortsätt Handla   Kassan » 
Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service 100% Växtgaranti i 3 år
Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service 100% Växtgaranti i 3 år

Lediga tjänster

 

Trädgårdsintresserad säsongare till Kundtjänst

 

Om dig

 

Vi söker dig som gillar varierande och utvecklande arbetsuppgifter i en serviceinriktad roll till vår kundtjänstavdelning på Häckspecialisten.se

 

Vi behöver din hjälp med att ta vår verksamhet till en ny nivå då vi växer snabbt och här har du ett gyllene tillfälle att få vara med på resan i ett tidigt skede mot något riktigt stort och spännande!

 

Vi erbjuder en vid behov-anställning, där du kommer in och stöttar oss när vi har högtryck under säsongen.

 

Vem vi tror att du är:

 

Service och skapa mervärden till kunder skall givetvis ligga i din natur och du får gärna ha varit eller vara aktiv inom idrott. Älskar du att agera spindeln i nätet både via tangentbordet och via telefonen? Då är du den vi längtar efter! Vi lägger stor tyngd på hur du är som person, då vi blir ett litet sammansvetsat team om tre personer. Vi måste trivas med varandra för att må bra och för att göra ett bra jobb helt enkelt.  

 

Du har erfarenhet av att arbeta med sälj och service, gärna via Kundservice och E-handel. Du är van vid att arbeta på ett systematiskt sätt och säkerställa att kunden får rätt information, genom att vara lyhörd och ställa rätt frågor och ge kompetenta svar. Du för dialogen så att kunden får svar på ett tidseffektivt sätt och din servicenivå är alltid hög.

 

Dina måsten:

 

Du ska kunna tala och skriva svenska och engelska. Vi lägger särskild vikt vid ditt skrivande språk då mycket av tjänsten kommer att innefatta mycket mejl- och chattkontakt . Vi ser även att det är meriterande om du behärskar finska, norska och/eller danska i tal och skrift.

 

Har du utbildning eller arbetat inom trädgård och växter så är detta starkt meriterande, men inget krav. Nyfikenhet är det viktigaste för oss!

 

Dina arbetsuppgifter:

 

Här får du chansen att ha ett roligt extraarbete tillsammans med oss på Häckspecialisten.se! Som kundtjänstmedarbetare hos oss så kommer du att hjälpa våra kunder att få rätt och bra svar samt vägledning på sina frågor och tankar, de ska få bästa tänkbara service och kundupplevelse hos oss. Du kommer även att hantera enklare administrering och bokningar.

 

Generella arbetsuppgifter:

 

* Ta emot, hantera och besvara kunders frågor via e-butikens olika kontaktvägar som är via telefon, mejl och chatt.

 

* Enklare administrativa åtaganden och internkommunikation mellan våra olika avdelningar.

 

Anställningsvillkor:

 

Vi tillämpar Timlön enligt ök.

 

Anställningen avser vid behov/deltid och gäller med allmän visstid fr.o.m. 2020-03-16 t.o.m. 2020-10-16.

 

Arbetsbefriad period fr.o.m. 2020-06-20 t.o.m. 2020-08-02 pga semesterstängt. Arbetstid förläggs vid behov måndag till fredag 08:00-16:00.

 

Arbetsplats är belägen på Dalhemsvägen 23 i Huddinge Centrum.


 

Kontaktperson

 

David Wiberg
david@vaxtleverantoren.se
08-39 36 20

 

Skicka din ansökan med bifogad CV och personligt brev via mejl till: david@vaxtleverantoren.se