Förbeställ häckväxter (ej mini-pack) & få 500 kr i rabatt! Leverans från vecka 35. Ange rabattkod SOMMAR24 i kassan. 1 köp per hushåll.

Specialisten på färdig häck | Häckspecialisten
Sverige Denmark Finland
Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service Växtgaranti i 3 år

Planterad & klar

För dig som bor i Storstockholm, Storgöteborg och Skåne så erbjuder vi dig som vill ha hjälp med att plantera din nya häck den mycket populära helhetslösningen ”Planterad & Klar”, där vi fixar allt från att gräva häckdike, forsla bort restmassor, tillsätta ny näringsrik planteringsjord samt plantera och bevattna häcken.


Detta koncept är perfekt för dig som vill både spara tid och som kanske inte riktigt har rätt förutsättningar att göra detta själv, för att se till att den nya häcken får de bästa förutsättningarna vid nyetablering.


I vår tjänst Planterad & Klar ingår följande:


* Urschaktning av planteringsdike cirka 50 cm brett och djupt
* Bortforsling av schaktmassor
* Leverans och tillförsel av ny högkvalitativ planteringsjord, Hasselfors E eller likvärdig kvalitet
* Plantering samt etableringsbevattning


Här följer prisexempel på vad ”Planterad & Klar” kostar:

 

15-19 meter: 1 195 kr per meter inkl. moms

20-29 meter: 1 095 kr per meter inkl. moms

30-49 meter: 995 kr per meter inkl. moms

50+ meter: Offereras på plats

 

Vänligen notera att detta är preliminära prisuppgifter då förutsättningarna på växtplatsen måste uppfyllas av vissa grundkrav som vi specificerar här nedan. Extra kostnad kan således tillkomma om vi behöver lägga till en skräddarsydd praktisk lösning för att kunna slutföra projektet, samt att eventuella tippavgifter kan tillkomma:


•    Möjlighet att komma åt med minigrävare samt dumper 1,5 meter minsta öppning
•    Minsta fria höjd är 2,4 meter
•    Återställning av omkringliggande mark ingår ej
•    Tillgång till vatten vid plantering
•    Plantering kräver minst 50 cm jordmån
•    Borttagning av stora stenar/rötter/stubbar kostar extra


Du kan även få installation av ett droppbevattningssystem vid planteringstillfället, en god försäkring och ett tidsbesparande sätt att vattna häcken kontinuerligt!


Därför ska man inte använda jordborr vid planteringsarbete


Jordborrsanvändning vid plantering av häck är något vi inte gör under några som helst omständigheter och det är något vi starkt rekommenderar att man inte utför, då växternas rotsystem inte får tillräckligt med utrymme i marken att etablera sig och därmed löper växterna en betydande risk att inte överleva.


Om du vill spara pengar genom att plantera växterna själv men behöver hjälp med markarbetet, så vill vi tipsa om vårt koncept ”Grävt & Förberett” där vi gräver häckdike, forslar bort restmassor och tillsätter ny planteringsjord. Upplägget är även flexibelt där ni kan välja delar av det ovannämnda.

 

Är du intresserad av att beställa tjänsten ”Planterad & Klar”?


Kontakta oss antingen på 08-39 36 20 eller på info@hackspecialisten.se då vi gärna vill få en initial kontakt med er, så att vi kan få alla förutsättningar till oss innan vi kan lämna mer konkret prisbild för ditt projekt!