Förbeställ häckväxter eller träd för leverans från Vecka 13 och få 500 kr i rabatt. Ange rabattkod VÅR500 i Kassan. Gäller vid 1 köp per hushåll.

Specialisten på färdig häck | Häckspecialisten
Sverige Denmark Finland
Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service Växtgaranti i 3 år

Kvalitet & Omdömen

Vi och våra kunder vågar påstå att våra produkter är marknadens bästa till både kvalitet och pris, läs mer nedan om varför vi är branschens mest seriösa och kvalitativa leverantör av häckplantor!

 

Gör som proffsen, handla häckväxter på Häckspecialisten.se


Vi är mycket stolta över att samarbeta med en rad ledande trädgårdsdesigners i Sverige, som handlar alla typer av växter regelbundet av oss. Detta är ett kvitto för oss att vi gör rätt saker, och framför allt så är det kvaliteten på växter och service som gör att vi kan hjälpa fullblodsproffsen som efterfrågar högsta kvalitet på marknaden.

 

 

 

 

"Jag handlar mina häckväxter från Häckspecialisten.se, för att få högsta kvaliteten på växterna till ett bra pris och den bästa servicen till mina projekt."

 

- Helena Rosenlöv Egge, Trädgårdsarkitekt

 

 

Helena medverkar kontinuerligt i media med grön kunskap och inspiration, bland annat på SVT1 Gomorron Sverige och i andra tidsskrifter.

 

Hennes vision genom hennes företag AddGreen AB är att göra världen grönare och att arbeta kundanpassat till varje uppdrag.

 

 

Kvalitet från början till slut

 

Våra häckplantor och övriga trädgårdsväxter drivs upp under lång tid, för att säkerställa kvaliteten på de produkter som vi levererar. Vi är dessutom specialister och marknadsledande på krukodlade växter, vilket gör att växterna får omedelbar tillväxt och optimala förutsättningar när de ska rama in och göra er trädgård vackrare.

 

Med ett mycket sofistikerat automatiskt bevattningssystem, så förses varje planta med perfekt mängd specialblandad näring för bästa utvecklingspotential. Plantorna drivs upp i skandinaviskt klimat och trivs således i de flesta av våra zoner. Plantorna beskärs för hand utav utbildade trädgårdsmästare, för att skapa flera förgreningar, göra dem tätare samt säkerställa plantornas utveckling. 

 

 

Krukodlade bokplantor i full uppdrivningsfas, varje planta försedd med individuell bevattning samt stöd.

 

Snabba, kvalitativa och miljövänliga leveranser är vår filosofi

 

Vi förstår innebörden av att leverera levande växter och lagerhåller därför inga växter utan vi levererar växterna direkt från odlingsplatsen och hem till dig på kortast möjliga tid och med en miljömedvetenhet. Detta lyckas vi tillsammans med våra kunder, då de samlade beställningarna åker tillsammans och hjälper till att behålla plantornas färskhet och kvalitet hela vägen fram till din trädgård.

 

Växterna förbereds tätt in på transport och bevattnas, för att säkerställa produkternas kvalitet vid leverans. Sedan transporteras växterna direkt hem till dig utan mellanlagring!

 

 

Här förbereds en trailer med våra häckväxter som ska fraktas upp till kunder i Storstockholm.

 

Växtgaranti i 3 år

 

Våra plantskolor vi samarbetar med ger oss en garanti på att växtplantorna är friska, hela och håller högsta kvalitet. Detta kontrolleras av myndighet fyra gånger per år på plantskolorna med oannonserade besök samt att vi kontrollerar vid avlossning.

 

Med bakgrund till detta så erbjuder vi dig som kund växtgaranti i 3 år så att du kan känna dig trygg redan från början.

 

Läs mer om våra garantier på Köp- och Leveransvillkor.

 

Varför vi säljer och är bäst på marknaden när det kommer till krukodlade plantor

 

Vi har valt att endast sälja i majoritet krukodlade häckplantor och växter. Varför vi har valt att gå på krukodlat, var ett enkelt val för oss då vi vill leverera häckplantor och växter av allra högsta kvalitet till dig som kund.

 

Krukodlade häckplantor och växter har ett helt intakt rotsystem och krukodling medför att det växer en kolossal mer mängd sugrötter vilket gör att växten kan suga åt sig all den näring den behöver som i sin tur gör att växten mår bättre och blir starkare. På grund av dess egenskaper så kan man plantera krukodlade växter under hela växtsäsongen, själva krukan skyddar även rotklumpen från att torka ut vid transport och innan plantering.

 

Det som är så praktiskt med krukodlade plantor, är att 100% av sugrötterna följer med och dessa utgör själva drivkraften hos växten - man kan säga att rotsystemet är växtens motor. Om man jämför med frilandsodlade växter, så lämnar man cirka 30% av deras rötter i marken när man gräver upp dem och således fördröjs tillväxten för växten ovan jord då den först fokuserar mer på att etablera sig i marken. Dessutom så kan man leverera krukodlade plantor under hela planteringssäsongen som brukar vara mellan mars-november i Sverige, givetvis lite beroende på väder- och markförhållanden.

 

Kundomdömen

 

Vi är mycket stolta över att ha så många nöjda och återkommande kunder!

 

Här har vi samlat några av alla våra nöjda kunders omdömen om vår tjänst och våra produkter.

 

"Har köpt Vintergrön Liguster i flera omgångar och samtliga leveranser har varit både effektiva och prisvärda. Plantornas kvalitet är dessutom väldigt bra och har etablerat sig snabbt i den nya miljön. Jag är mycket nöjd med resultatet." - Johanna Allstrin, Huddinge

 

"Köpte 68 st häckplantor 150-175 cm av Avenbok. Snabb leverans, mycket trevligt och kunnigt bemötande av personal hos företaget. Plantor av mycket hög och jämn kvalitet! Mycket attraktivt pris jämfört med traditionella plantskolor vi kollat med. Vi är jättenöjda!" - Familjen Ejheden, Resarö - Vaxholm

 

"Beställde Thuja Smaragd och är så nöjd. Servicen är topp, snabbt och professionellt svar, offerter på det man efterfrågar och väldigt smidig leverans av växterna. Thujorna växer och frodas och jag rekommenderar verkligen dem. Kommer att beställa igen." - Malin Eklund, Stockholm

 

"Jättenöjd med kvalitén och hela processen. Väldigt tillmötesgående och med supersmidig leverans. Frodiga plantor av Liguster till skillnad från billigare vi köpte av en annan leverantör." - Anneli, Älta

 

"Jättebra service och bemötande, jag har rekommenderat Häckspecialisten till mina vänner!"  - Annelie Buller, Järfälla

 

"Köpte Thuja Brabant i två olika storlekar. Processen var snabb och smidig, men framför allt var häckplantorna av utmärkt kvalité!" - Peter Kaup, Täby

 

"Vi är mycket nöjda med den Avenbokshäck vi köpte hos Häckspecialisten." - Ann-Charlotte, Stockholm