Förboka dina Häckväxter inför våren och spara 500 kr! Läs mer här>>>

Specialisten på färdig häck | Häckspecialisten
Sverige Denmark Finland
Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service 100% Växtgaranti i 3 år

Proffsprodukter till din trädgård!

Färdigt Trädgårdspaket

 

Har du flyttat eller ska flytta till ett nyproducerat område?

 

Eller vill du göra en rejäl make-over i din trädgård?

 

Köp en trädgård med Färdigt Trädgårdspaket!

 

Vi på Häckspecialisten.se erbjuder dig i Storstockholm, Storgöteborg, Stormalmö eller Halland ett skräddarsytt trädgårdspaket utifrån dina behov där vi kan tillhandahålla till exempel häck och träd i färdiga storlekar, färdig gräsmatta samt den typ av jord du behöver för det du vill anlägga.

 

Vi har även buskar, formklippta växter och perenner om du vill slå på stort på en gång!

 

Med detta koncept så erbjuds du en färdig trädgård till ett förmånligt paketpris, där vi står för planering av logistiken för de olika produkterna så att du får hem dina produkter i utsagd tid så att du i sin tur slipper lägga tid på att planera leveranser från olika håll samt till dyrare fraktkostnader.

 

Dessutom så hjälps vi åt att bidra till en bättre miljö genom att få hem dina produkter på ett så klimatsmart sätt som möjligt.

 

Behöver du hjälp med att anlägga trädgården? Då kan vi hjälpa dig med det genom våra duktiga partners som anlägger trädgårdar åt våra kunder, den kan även utföra arbeten såsom stenläggning, murarbete etc.

 

Genom att mejla in en lista på produkter till oss så kan du få ett paketpris av oss på ditt exakta behov, du har även möjlighet att komma med tankar och anspråk om ni inte riktigt vet exakt vad ni vill ha så tar vi fram förslag som vi tror kan passa ditt behov. Vi kan även erbjuda dig konsultation från någon av våra trädgårdsdesigners, som även kan skissa upp hela projektet och hålla i anläggningen.

 

Välkommen in med din förfrågan på info@hackspecialisten.se