Förbeställ häckväxter eller träd för leverans från Vecka 13 och få 500 kr i rabatt. Ange rabattkod VÅR500 i Kassan. Gäller vid 1 köp per hushåll.

Specialisten på färdig häck | Häckspecialisten
Sverige Denmark Finland
Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service Växtgaranti i 3 år

Trädgårdsplanering

Behöver du hjälp med att komma vidare i dina trädgårdsprojekt eller vill ha rådgivning kring skötsel och underhåll, eller har du kanske flyttat in i ett nybygge och behöver hjälp med planering av tomten och förslag gällande plantering och växter? Då ska du boka en trädgårdsplanering med Lillykonvaljen!

 

Så går det till

 

Du tar kontakt med Lilliann Lindfors på Lillykonvaljen och efter ett möte på plats, eller via videosamtal, sammanställs relevant material till dig såsom skötselplan, växtlistor, mood board m.m., baserat på din trädgårds behov, dina önskemål och uppdragets karaktär. Lillykonvaljen hjälper givetvis till med att anlägga trädgården om så önskas.

 

Välkommen att kontakta Lilliann för att boka in en trädgårdsrådgivning!

 

Om Lillykonvaljen

 

Lilliann Lindfors, som driver Lillykonvaljen, är en erfaren trädgårdsplanerare som arbetar med att planera och anlägga trädgårdar. Hon har gedigen kunskap kring både växtkomposition och erfarenhet av att anlägga privata trädgårdar.

 

Så kontaktar du Lillykonvaljen

 

Hemsida: www.lillykonvaljen.se

 

Mejl: lillykonvaljen@gmail.com

 

Telefon: 073 685 37 09

 

Instagram: @lillykonvaljen