Förboka dina Häckväxter inför våren och spara 500 kr! Läs mer här>>>

Specialisten på färdig häck | Häckspecialisten
Sverige Denmark Finland
Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service 100% Växtgaranti i 3 år

Proffsprodukter till din trädgård!

Stenläggning

Vill du skapa mer känsla och trivsel till ditt hem som vill göra er entré lite mer välkomnande? Oavsett så skapar en snyggt stenbelagd uppfart eller entrépassage i kombination med exempelvis belysta växter ett oerhört trivsamt och unikt klimat. Med små medel kan man med hjälp av sten och plattor förändra ett annars ganska tråkigt område.

 

Ta hjälp av oss för att förändra och skapa en mer behaglig omgivning, vi utför alla typer av stenläggningar. Våra erfarna stenläggare står redo att lyssna till era önskemål och behov för att på bästa sätt anpassa stenläggningen så att den passar in på rätt sätt och ger ett fint resultat. Bolla gärna idéer med oss för att tillsammans ta fram den bästa lösningen för just er situation, märker vi att någonting inte riktigt fungerar i praktiken guidar vi kunden till ett bättre och mer anpassat alternativ.

 

Varför är det bättre med stenläggningar?

 

Vilken skillnad kan då ett enkel stenbelagt område göra? Svaret är STOR skillnad. Hela miljön kring de stenbelagda partierna får mer liv av en stenbelagd yta och alla olika typer av stenar och design skapar oändliga möjligheter till förändring. En trist trapp i betong kan exempelvis med fördel stenbeläggas med stilfullt skiffer och skillnaden blir häpnadsväckande.

 

Stenarbeten såsom stenläggning och stensättning bör utföras av professionella och erfarna stenläggare. Vi ser till att dina önskemål blir uppfyllda på ett korrekt, snyggt och kompetent sätt. Kontakta oss för närmare detaljer och uppgifter kring hela vårt utbud av tjänster och priser.