Förboka dina Häckväxter inför våren och spara 500 kr! Läs mer här>>>

Specialisten på färdig häck | Häckspecialisten
Sverige Denmark Finland
Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service 100% Växtgaranti i 3 år

Proffsprodukter till din trädgård!

Häckklippning

En häck beskärs i regel för att justera dess storlek och även form. Många väljer även att beskära en trädgårdshäck för att göra den tätare. Inom trädgårdsarbete brukar man skilja på så kallade friväxande och klippta häckar. Den förstnämnda typen tar mer plats men har fördelen att den ger mer blomning och ställer mindre krav på skötsel. En klippt häck kräver ganska mycket arbete för att den ska hålla sig fin och för att den ska växa sig till rätt form är det viktigt att man sköter häcken redan från start. Som du märker är detta med häckklippning ingen enkel match, det är mycket att tänka på och just därför är det ett utmärkt alternativ att anlita professionell hjälp med häckklippning.

 

Oavsett om det handlar om beskärning av en häck inför säsongen, en föryngringsbeskärning för att stimulera till nya skott eller enkel underhållsklippning så fixar vi det utan problem. Vår trädgårdspersonal är experter på häckklippning och vet utantill vad som gäller för olika typer av växter och i vilken säsong arbetet ska utföras för bästa resultat.

 

Du vet väl att man nu kan begära RUT-avdrag för Häckklippning! 

 

En vacker välskött häck skapar ett eget rum


Önskar du lite mer avskildhet från grannar? Då hjälper vi gärna till med att anlägga en lämplig häck som på ett fint sätt ramar in din trädgård. Vi besöker gärna våra kunder för att ta en närmare titt på häcken och det jobb som ska göras för att därefter ge en offert.

 

Kontakta oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa en harmonisk och trivsam trädgård!