Förbeställ häckväxter (ej mini-pack) & få 500 kr i rabatt! Leverans från vecka 35. Ange rabattkod SOMMAR24 i kassan. 1 köp per hushåll.

Specialisten på färdig häck | Häckspecialisten
Sverige Denmark Finland
Snabb & Fraktfri Leverans Högsta Kvalitet & Service Växtgaranti i 3 år

Thuja Columna

Thuja Columna (Thuja occidentalis 'Columna') är en mycket tätvuxen och kompakt variant som är originell och utmärkt att skapa ett direkt insynsskydd med. Vi har många olika sorter och höjdstorlekar av Thuja Columna, gå in på produkterna här nedan för mer information om växterna, antal per meter, pris och bilder!

  • Vintergrönt insynsskydd
  • Marknadens högsta kvalitet
  • Vacker och lättskött

Thuja Columna 80-100 cm Kruka

Thuja Columna 80-100 cm Kruka

Beteckning : Thuja occidentalis 'Columna'. Storlek : 80-100 cm (höjd vid leverans)....

299 kr /st
(897 kr/meter)

 Info  Köp 
Thuja Columna 100-125 cm Kruka

Thuja Columna 100-125 cm Kruka

Beteckning : Thuja occidentalis 'Columna'. Storlek : 100-125 cm (höjd vid leverans)....

349 kr /st
(1047 kr/meter)

 Info  Köp 
Varför välja Thuja Columna?

 

Thuja Columna är en vindtålig, robust och lättskött barrväxt med glänsande gröna barr och har en kompakt och cylinderaktig form vilket skapar perfekta förutsättningar för att bilda en vintergrön och helt insynsskyddande häck till din trädgård.

 

Thuja Columna är även lättskött där man klipper/putsar på den under sommaren. Viktigt att tänka på är att den behöver vatten från det att tjälen släpper på våren tills tjälen kommer igen under senhösten, vi rekommenderar dig att installera en droppslang för att säkerställa av växterna får i sig tillräckligt med vatten.

 

Denna sort av Thuja är inte så vanlig, om man jämför med till exempel Thuja Brabant och Thuja Smaragd och kanske just därför så är Thuja Columna ett både roligt och bra alternativ på en vintergrön och insynsskyddande häck.

 

Välj en originell och vacker Thuja-sort med Columna och stick ut i mängden i grannskapet!

thuja_columna