PlanteringsjordPlanteringsjord Hasselfors Lösjord

Planteringsjord Hasselfors Lösjord

Naturgödslad Planteringsjord från Hasselfors Garden som passar utmärkt...

1195 kr /m3

 Info  Köp 
Planteringsjord Storsäck 1 m3

Planteringsjord Storsäck 1 m3

Planteringsjord av högsta kvalitet från Molnsätra Gård i smidig...

2595 kr /m3

 Info  Köp 
Planteringsjord 54x40 liter Hasselfors

Planteringsjord 54x40 liter Hasselfors

Planteringsjord 54 x 40 liter från Hasselfors Garden med fraktfri hemleverans!...

3495 kr /st

 Info  Köp Köp Planteringsjord av högsta kvalitet hos oss på Häckspecialisten.se, för att ge växterna den extra energi som behövs för etablering vid nyplantering!

 

Vi har omsorgsfullt valt ut anpassad och högkvalitativ planteringsjord för både dina häckväxter eller växter av annat slag samt andra jordmånsprodukter så att växterna kan få all den näring de behöver.

 

Om du är osäker på vilken produkt som passar just dina växter, hör av dig till oss så hjälper vi dig att välja rätt!

 

Samtliga produkter i kategorin Planteringsjord levereras med Fraktfri Hemleverans i nästa vecka!

 

OBS! Produkter i kategorin Planteringsjord levereras separat, med leverans reguljärt på torsdagar så att du har planteringsjorden på plats innan växterna levereras (reguljärt på fredagar). Du får en avisering av speditören när denne är på väg. Var vänlig kontakta oss vid frågor kring leverans av planteringsjord.

Frågor & Svar Planteringsjord

 

Hur mycket planteringsjord behöver jag för min nya häck?

 

För att räkna ut hur många m3 planteringsjord du behöver för häckplantering, så behöver du veta hur långt häckdiket är och hur brett och djupt diket är där planteringsjorden skall fyllas.

 

Vi rekommenderar att man gräver ett häckdike i dimensionerna 50 cm x 50 cm brett och djupt, så att sugrötterna har tillräckligt med utrymme i marken att nyetablera sig i.

 

Exempel: För 40 löpmeter häck, så tar du 40 x 0,5 x 0,5 = 10 m3 planteringsjord.

 

Kan jag blanda i ny planteringsjord med befintlig jord som jag har hemma?

 

I regel så kan du blanda ny planteringsjord med befintlig jord, om vegetationen och dräneringen på växtplatsen är god. Då brukar vi säga att det går bra att blanda ut ca 50/50. Dock så blir resultatet alltid bäst när man planterar växterna i helt ny planteringsjord, då den innehåller alla viktiga beståndsdelar samt ger växterna tillräckligt med näring samt dränering. Hör av dig till oss om du är osäker på om du kan blanda jordarna.

 

Varför ska jag köpa planteringsjord på Häckspecialisten.se när jag kan köpa billigare i fysisk butik?

 

Vi har med omsorg valt ut marknadens bästa och mest anpassande produkter inom planteringsjord och näring, för att säkerställa en bra utveckling på dina växter vid nyplantering. Vi samarbetar med jordproducenter som framställer den högsta kvaliteten på sina produkter och vi fraktar även hem planteringsjorden till dig med fraktfri hemleverans i nästa vecka.